CISCO PROINTER Collaboration

Hotel Konstantin Veliki

Opremanje ovog hotela obuhvata opremanje 39 soba i javni prostor (loby, prijemni deo hotela, restoran, kafe prostor, hodnike).

Bavaria Motors

Opremanje je obuhvatilo izradu prijemnih pultova, radnih mesta sa pozicijama za prijem klijenata, konferencijske sale, kuhinje i prateći nameštaj za trpezariju, kao i tapacirani nameštaj za prijem klijenata i neformalne razgovore. Celokupan nameštaj je izveden od kvalitetenih materijala višeg ranga ( furnirani i farbani medijapan, kaljeno staklo, koža). U saradnji sa podizvođačem, podovi su oplemenjeni kvalitetnim tapisonima.

Hotel Crowne Plaze

EUROSALON FABRIKA je sa ponosom u svoju referenc listu uvrstila rad na rekonstrukciji hotela Interkontinental Beograd. Naša uloga u adaptaciji ovog objekta bila je opremanje enterijera po licenci projektanta lanaca hotela Crowne Plaza. To je podrazumevalo proizvodnju i montažu nameštaja za hotelske sobe i apartmane na 4, 5. i 6. spratu hotela. Radilo se o 142 sobe i 14 apartmana. Proizveli smo kompletan nameštaj koji je podrazumevao krevete, plakare, bagažnike, radne stolove, kupatilske elemente. Takođe smo svaku sobu opremili ulaznim, unutrašnjim i kupatilskim vratima. Naš tim je sa ponosom zadovoljno učestvovao u tako velikom i opsežnom projektu i uvrstio ga u niz svojih dragocenih iskustava.

CISCO PROINTER Collaboration

FK Crvena Zvezda

Ovaj projekat je uključivao kompletno preuređivanje kancelarija, gde je Eurosalon Fabrika opremila kancelarijski prostor ne samo nameštajem, već i pratećim programom kao što su tapete i zavese.

Hotel Srebrno Jezero

Hotel Park

Hotel Balkan