OBUKA ZAPOSLENIH EUROSALON FABRIKE ZA PRUŽANJE PRVE POMOĆI

U prostorijama kompanije Eurosalon Fabrika u Beogradu, 10.oktobra 2022.godine održana je teorijska i praktična obuka iz prve pomoći.

Zaposleni su se upoznali sa postupcima pružanja prve pomoći povređenima, materijalom i opremom neophodnom za pružanje prve pomoći, kao i tehnici previjanja povreda, u zaustavljanju krvarenja, pravilima reanimacije i prenosu povređenog lica do najbliže medicinske ustanove.

Obuku u prvoj pomoći za zaposlene, realizovala su stručna lica Medicine rada prema članu 10. Zakona o Crvenom krstu Srbije i u skladu sa Zakonom o bezbednosti i zdravlju na radu.ZAPOSLENI U KOMPANIJI EUROSALON FABRIKA DOBROVOLJNO DALI KRV

Zaposleni u kompaniji Eurosalon Fabrika su se sa velikim zadovoljstvom odazvali apelu Instituta za transfuziju krvi Srbije, koji je usled smanjenih rezervi pozvao građane svih krvnih grupa, da dobrovoljno daju krv.

U akciji dobrovoljnog davanja krvi podjednako su učestvovali pripadnici oba pola na šta smo posebno kao kompanija ponosni.

Povodom učestvovanja u akciji dobrovoljnog davanja krvi i doprinosu jednom ovako humanom cilju, Eurosalon Fabrika se zahvaljuje zaposlenima i organizaciono će podržati njihovo pravo na plaćeno odsustvo od 2 slobodna dana.EUROSALON FABRIKA DONACIJOM PODRŽALA ORGANIZACIJU DOGAĐAJA SPORTSKA BAJKA I SPORTSKI MEMORIJAL U ZOO VRTU

Kompanija Eurosalon fabrika se i ove godine sa velikim zadovoljstvom odazvala pozivu organizatora da podrži manifestaciju i bude deo Sportske bajke u cilju promocije i razvoja sporta među decom i omladinom kao i promocije zdravog i aktivnog načina života cele porodice.

Organizacijom XXII sportsko humanitarne manifestacije Sportska Bajka pod nazivom Kultura sporta i memorijal Vuka Bojovića, održanog u subotu 18.juna u Beo Zoo vrtu, KK Nippon je ujedno proslavio i 25 godina postojanja i uspešnog rada.

Organizatori su kao i svake godine pripremili bogat program kako za decu tako i za roditelje. Organizovne su radionice(vajarska, likovna, pesnička i filmska), promocija 25 različitih sportova, predstava "Kultura sporta", nadmetanje u fudbalu, odbojci, atletici, džudou i karateu, tribina na temu "Play Fair, upoznavanje sa tradicionalnom japanskom tehnikom pripreme čaja i pravljenja origamija i mnoge druge aktivnosti. Specijalni gosti manifestacije humanitarnog karaktera bila su deca sa posebnim potrebama, bez roditeljskog staranja i sa Kosova. Organizator je kroz uključivanje različitih socijalnih grupa i osoba sa invaliditetom u celokupni sadržaj Bajke još jednom ukazao na značaj sportske edukacije.

Kompanija Eurosalon fabrika se pridružila i podržala misiju karate kluba "Nippon" i Beo zoo vrta da što više dece zavoli sport i još u detinjstvu počnu da neguju vrednosti kao što su ljubav, poštovanje, disciplina, čast i iskrenost.OFTALMOLOŠKI PREGLED ZA ZAPOSLENE

KOMPANIJA EUROSALON FABRIKA je u periodu od 30.05.-01.06.2022.godine za svoje zaposlene organizovala besplatan oftalmološki pregled. Pregled vida je organizovan za sve zaposlene s posebnim akcentom na one koji koriste opremu za rad sa ekranom. Preglede su obavili oftalmolozi Očne bolnice Profesional dr Suvajac.

Kompanija je svojim zaposlenima obezbedila i podršku prilikom kupovine dioptrijskih i sunčanih naočara u vidu mogućnosti plaćanja na 12 mesečnih rata.

Ovo je samo jedna u nizu mogućnosti koje KOMPANIJA EUROSALON FABRIKA planira da uvede kako bi se svojim zaposlenima zahvalila na radu i posvećenosti brinući o njihovom zdravlju.

SALON S

SALON S je lociran na Bulevaru Vojvode Stepe, jednom od najprometnijih tranzitnih saobraćajnica Novog Sada. Lokal je odlično saglediv sa obe strane bulevara. Prostran i lako pristupačan parking za više od 20 vozila daje posebnu vrednost ove lokacije. Lokal je opremljen kombinovanim elementima izlaganja robe Eurosalona i Win Win –a u funkcionalnom stanju bez marketinškog brendinga. Koncepcija SALON S -a treba da da akcenat na simbiozi uređaja i nameštaja koji proizvode osećaj prijatne kućne ili radne atmosfere.