Kuhinja LEDA

"Raznovrsnost prostora - birajte svoju kombinaciju sa stilom."


Korspusi kuhinje Leda su izrađeni od univera, iz ponuđene palete dezena. Frontovi su izrađeni od bojenog medijapana, u boji po izboru kupca iz RAL karte. Zastakleni frontovi su izrađeni od bojenog stakla u aluminujumskom ramu, boja po izboru kupca iz RAL karte.

Dizajnerski koncept ove kuhinje daje akcenat na horizontalnim linijama koje se pojavljuju i na punim frontovima, i na zastavljenim frontovima. Radi dinamičnijeg izgleda kuhinje preporučujemo izradu frontova u dve boje.

DODATNI ELEMENTI ZA KUHINJE

Pored korpusa koji čine kuhinju, važan deo kuhinjskog kompleta čine i dodatni elementi i detalji. Pod tim podrazumevamo cokle, diht-lajsne, zidne ploče , radne ploče, ručice, različiti mehanizmi za otvaranje, korpe za unutaršnjost elemenata itd.

Takodje, kao deo dodatne opreme za kuhinju, koja se dodatno poručuje i posebno naplaćuje. Tu spadaju metalne fioke (duboke i plitke), ispune za fioke, ugradna i neugradna rasveta, sudopere, slavine, aspiratori. Mi smo u mogućnosti da radimo i kuhinju sa radnom pločom od CRYSTALANA.