Program LABRIS

Labris je sloboda prilagođavanja kontekstu, bez gubljenja indetiteta. Nameštaj za prostore sa specijalnim osećajem mesta gde misli postaju dela.

Potpuni konfor i dizajn ultimativne čistoće forme, za prestižno okruženje u svetu profesionalnog menadžmenta. Beskomprosivna funkicionalnost za savršeno poslovanje. Sve površine ormana su jasnih, elegantnih linija, sa horizontalnim kanelurama, ističući specifičnu estetiku programa, dok su svi stolovi vitki - gotovo lebdeće ravne površine, nevidljivo spojene konstrukcijom stroge geometrije.

Kompleksni sistem integrisanih jedinica za stimulativne kancelarijske strukture. Orginalna funkcionalna, estetska i kompoziciona rešenja omogućavaju da svaki prostor bude karakterističan i da odgovara specifičnim zahtevima.

Program Labris se izrađuje od univera, iz ponuđene palete dezena, sa ABS trakom istig dezena. Podkonstrukcija stolova je metalna. Za izradu frontova koristi se bojeni medijapan sa kanelurama u donjem delu, boja iz ponuđene palete. Stakleni frontovi su peskirani, i sadrže štrafte koje se poklapaju sa kanelurama na vratima.

DIMENZIJE (izražene u cm)
Ormani i kasete (kliknite na sliku da je uvećate)

Radni stolovi, konferencijski stolovi i klub stolovi (kliknite na sliku da je uvećate)

Arhivske police i pokrivene ploče (kliknite na sliku da je uvećate)