Program BASIC

Basic je linija praktičnog i funkcionalnog dizajna u službi efikasnog poslovanja. Program proizišao iz višegodišnjeg iskustva u istaživanju materijala, tehnologije izrade, ergonomije i radnih standarda. Opcija udobnosti i sofisticirane stetike za rad vrhunske produktivnosti. Basic je modularni sistem prilagodljiv svim zahtevima modernog preduzeća.

Različiti oblici segmenata omogućavaju varijabilnost forme i veličina radnih površina. Program se izrađuje od univera, iz ponuđene palete dezena, sa ABS trakom istog dezena. Stolovi se rade u dve varijante, sa bočnim stranicama od univera, ili sa metalnim nogama. Stakla na ormanima su providna.

Pristupačan, funkcionalan, prilagodljiv i fleksibilan. Basic je osnova za dobro poslovanje. Linija za visoki menadžment odlikuje se odmerenom estetikom savremenih formi sa prizvukom klasične elegancije u toplini dezena svetlog i tamnog drveta.

Basic operativo je modularni sistem prilagodljiv svim zahtevima modernog preduzeća. Različiti oblici segmenata omogućavaju varijabilnost forme i veličina radnih površina. Kombinacija stakla, panela od perforiranog metala i metalne podkonstrukcije daje utisak lakoće i ležernosti potpuno savremenog dizajna.

DIMENZIJE (izražene u cm)
Ormani i kasete (kliknite na sliku da je uvećate)

Radni stolovi, konferencijski stolovi i klub stolovi (kliknite na sliku da je uvećate)

Arhivske police i pokrivene ploče (kliknite na sliku da je uvećate)